Puls og styrke er et nyt hold for kvinder, der gerne vil give den max gas til høj musik i en times tid med garanti for at få pulsen op og ømme muskler dagen derpå. 

 Træningen består typisk af:  

  1. Opvarmning - ledmobilisering (5 min.) 
  2. Opvarmning – cardioøvelser (10 min.) 
  3. Pulstræning og styrketræning i forskellige variationer (40 min.)
  4. Stræk og afspænding (5 min.) 

Vi starter roligt ud og sørger for at leddene er varme, før vi rigtig går i gang. Det er vigtigt, inden kroppen skal i gang med at yde et hårdt stykke arbejde i højt tempo. Herefter kan timen variere i indholdet med et mix af cardioøvelser som løb, hop, sjip, burpees og muskeløvelser for ben, baller, skuldre, ryg og mave. Indholdet vil altid være med et overvejende element af puls og styrke.  

 Vi vil ofte benytte os af HIIT (High Intense Interval Training), der har vist sig at være en af de mest effektive træningsformer, fordi man både taber fedt og opbygger styrke på samme tid. Her fokuserer vi på korte og meget intensive træningsintervaller, og hvor vi bruger ufattelig lidt træningstid med ufattelig stor effekt. Din puls bliver banket op på et niveau, hvor du ikke selv kan få den op, mens instruktøren giver dig de sidste ekstra 10%.  

Som udgangspunkt bruges intet andet end vores egen krop til alle øvelser, men der suppleres ind i mellem med vægte, vægtstænger, elastikker, kettlebells eller hvad vi ellers finder på.  

 Træningen og sværhedsgraden tilpasses holdets deltagere, og der er altid mulighed for at få vejledning i at lave andre øvelser, hvis der er behov for det. Træningen foregår til musik. 

Garanti: Sved på kroppen, smil på læben og ømme muskler dagen derpå. 😀 

Medbring: Drikkedunk og fitnesssko eller indendørs sko.